Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝ
Εξαναγκάστηκε σε κινητοποίηση...

... αλλά δεν παίρνει μέτρα για την επιτυχία της κινητοποίησης την ερχόμενη Τρίτη

Το «στρίβειν διά του αρραβώνος» επέλεξε η κυβερνητική πλειοψηφία του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών (ΠΣΤ) για να εκτονώσει όπως νομίζει τις έντονες πιέσεις και τη δυσαρέσκεια των νέων ανέργων του Συνδέσμου.

Αφού, για χρόνια συγκάλυπταν την πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί τους ανάπηρους εκτός παραγωγικής διαδικασίας και ύστερα απ' την παράσταση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Νέων Ανέργων (ΕΝΑ), στην προχτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΣΤ, αποφάσισε κινητοποίηση για την προσεχή Τρίτη στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας. Αλλά, μέχρι τώρα ούτε καν μια ανακοίνωση δεν εξέδωσε προς τα ΜΜΕ, αλλά ούτε και κανένα συγκεκριμένο μέτρο πήρε για την ενημέρωση των μελών. Εχουν την αυταπάτη ότι με αυτό τον τρόπο θα συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους, αλλά και θα εκφυλίσουν και τη διάθεση γι' αγώνα των νέων ανέργων. Είναι όμως γελασμένοι καθώς οι αγωνιστικές δυνάμεις του χώρου, τα στελέχη της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης (ΕΣΚ) Τυφλών, της ΕΝΑ, παίρνουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα στα χέρια τους.

Προσπάθειες αντιπερισπασμού

Η πλειοψηφία του ΔΣ αντί να παίρνει μέτρα για την επιτυχία της κινητοποίησης έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια συκοφάντησης στελεχών του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος που ξεπερνά κάθε όριο, για κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε απολογιστική συνέλευση παραρτήματος του ΠΣΤ.

Εχουν την εντύπωση ότι με το «να χτυπούν ντενεκέδες» μπορούν να κρύψουν τις πομπές τους. Αλλά την απάντηση θα την πάρουν την Τρίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ