Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Αρ. πρωτ.: 15782

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους ιδιοκτήτες των οποίων οι ιδιοκτησίες βρίσκονται στην επέκταση του Σχεδίου Πόλεως Κορίνθου, περιοχής ΜΠΑΘΑΡΙΣΤΡΑΣ (Καλλιθέα-Νεάπολη), να υποβάλουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κορινθίων (Κολιάτσου 32), δήλωση ιδιοκτησίας της παρ. 5 του άρθρου 12 του Ν. 1337/1983, όπως αυτή αντικαταστάθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 6 του Ν. 2242/1994, καθώς και ενστάσεις επί της πολεοδομικής μελέτης μέσα σε προθεσμία δέκα πέντε (15) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της ανακοίνωσης αυτής στις εφημερίδες.

Η δήλωση ιδιοκτησίας υποβάλλεται σε ειδικό έντυπο που θα παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Κορινθίων και θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τίτλο ιδιοκτησίας, τοπογραφικό διάγραμμα του οικοπέδου και πιστοποιητικό βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων του Υποθηκοφυλακείου.

Γίνεται γνωστό στους υπόχρεους κυρίους και νομείς ακινήτων της πιο πάνω περιοχής Μπαθαρίστρας Κορίνθου (Καλλιθέα - Νεάπολη) ότι:

1. Κάθε δικαιοπραξία εν ζωή είναι αυτοδικαίως και απολύτως άκυρη αν δεν επισυνάπτεται σε αυτήν πιστοποιητικό του Δήμου Κορινθίων με το οποίο θα βεβαιώνεται η υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας.

2. Δε θα χορηγείται άδεια οικοδομής στο ακίνητο χωρίς την υποβολή του πιστοποιητικού του ανωτέρω εδαφίου (1).

3. Οι κύριοι και νομείς των ακινήτων της πιο πάνω περιοχής Μπαθαρίστρας Κορίνθου (Καλλιθέα - Νεάπολη) μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την πολεοδομική μελέτη αυτής. Επισημαίνουμε ότι δήλωση ιδιοκτησίας θα υποβάλουν όσοι ιδιοκτήτες δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα ή όσες ιδιοκτησίες τους τελευταίους χρόνους έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς (π.χ. γονικές παροχές, αγοραπωλησίες, κληρονομιές κλπ.).

Κόρινθος 12/7/2002

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ