Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αρ. πρωτ.: Α 14812

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση του αριθμ. Γ.Σ. 210/20-6-2002, αποφάσισε να ζητήσει την πρόσληψη, δύο (2) επιστημόνων αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, κατόχων ή όχι διδακτορικού διπλώματος ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση (σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80), για τη διεξαγωγή διδακτικού επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης.

Η πρόσληψη των δύο (2) επιστημόνων, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας της Ολλανδικής γλώσσας και του Ολλανδικού πολιτισμού στο τμήμα μας για το ακαδ. έτος 2002-03 τουλάχιστον έξι (6) ώρες τη βδομάδα (συνεργασία επιπλέον δύο (2) ώρες την εβδομάδα με τους φοιτητές), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ΠΔ 407/80.

Οι διδάσκοντες που θα επιλεγούν θα παρέχουν συμπληρωματικό έργο όπως αυτό θα καθοριστεί από τη Γ.Σ. του τμήματος, ανάλογα με το είδος της σύμβασης και την απασχόλησή τους (πλήρη ή μερική). Οι ειδικότεροι όροι και συμφωνίες των προσλήψεων των δύο (2) επιστημόνων θα καθοριστούν από τη σχετική σύμβαση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να είναι και πολίτες Κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το τμήμα μας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 26-8-2002 έως 13-9-2002 στη γραμματεία του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. (κτίριο Καραθεοδωρή - κτίριο Διοικήσεως) 54124 Θεσσαλονίκη, τηλ. Γραμματείας 0310-995.241, -5236, -5237, αρμόδια: κ. Βικτώρια Καραβασίλη).

Οι συμβάσεις μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας που θα παρέχει ο κάθε διδάσκων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής:

Α. Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα.

Β. Υπόμνημα για τις σπουδές και την επιστημονική τους δραστηριότητα.

Γ. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους - αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από A.E.I. εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας τους από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.

Οσοι επιλεγούν και δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή μέλη Δ.Ε.Π. άλλων Α.Ε.Ι., θα πρέπει στη συνέχεια να υποβάλουν.

1. Πιστοποιητικό γεννήσεως στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος κτήσης της Ελληνικής ιθαγένειας. Προκειμένου για πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους, την ιθαγένεια του οποίου έχει υποψήφιος.

2. Πιστοποιητικό υγείας καταλληλότητας από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή.

3. Πλήρες αντίγραφο (τύπου Α') Ποινικού Μητρώου

4. Πιστοποιητικό (τύπου Α') του αρμόδιου Στρατολογικού γραφείου από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος δεν έχει στρατολογικές υποχρεώσεις ή ότι έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.

Οι ανωτέρω πολίτες οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ελληνικού A.E.I. ή απολυτήριο ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ' επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 7.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ. στην προαναφερόμενη διεύθυνση.

Θεσσαλονίκη 15-7-2002

Η Πρόεδρος του

Γερμανικού Τμήματος

ΑΓΓ. ΚΟΙΛΙΑΡΗ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ