Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΛΑΝΕΤ
«Θέλουμε δουλιά... »

«Θέλουμε δουλιά και όχι ανεργία, την κρίση να πληρώσει η εργοδοσία»! Με το σύνθημα αυτό διαδήλωσαν χτες μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Τύπου, οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πλάνετ 99,5» διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων 2 μηνών και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.

Από την πλευρά του ο υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαππας, επιχείρησε χτες με δηλώσεις του να παρουσιάσει την πρόθεσή του για ανάκληση της άδειας και κλείσιμο του σταθμού ως... τρόπο επίλυσης του προβλήματος! Οπως επισήμανε το υπουργείο Τύπου, δεν μπορεί να εγγυηθεί τις θέσεις εργασίας σε καμιά ιδιωτική επιχείρηση, ενώ χαρακτήρισε «παράλογα» και «αστήρικτα πράγματα» τις προτάσεις των εργαζομένων για νομοθετική ρύθμιση που να διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και τη λειτουργία του ραδιοσταθμού, εκτιμώντας ότι λύση μπορεί να προκύψει από... την ελεύθερη αγορά.

Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, οι εργαζόμενοι στον ΠΛΑΝΕΤ παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη από τον καραγκιοζοπαίχτη Γ. Μελισσηνό, ενώ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους - που γίνονται εδώ και 5 μήνες - απαιτώντας από το υπουργείο Τύπου να αναλάβει τις ευθύνες του. Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού, Μ. Ανδρουλιδάκης, εκπέμπει εδώ και βδομάδες «πειρατικά» από άγνωστη τοποθεσία, στη συχνότητα του σταθμού χωρίς να υπάρχει η παραμικρή παρέμβαση της πολιτείας, παρότι το ΕΣΡ έχει διαπιστώσει το αδίκημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ