Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απήχηση βρίσκουν οι θέσεις της ΝΑΣΥ

Οι θέσεις της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης βρίσκουν πλατιά απήχηση στους πολίτες του νομού που στηρίζουν ενεργητικά αυτή την προσπάθεια ανάδειξης μιας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης αγωνιστικής, μετερίζι των αγώνων των λαϊκών στρωμάτων και διεκδικητικής σε ό,τι αφορά τα τοπικά προβλήματα του Νομού Θεσσαλονίκης. Αυτή η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί από τις προηγούμενες περιοδείες του συνδυασμού, επιβεβαιώθηκε και από τις τελευταίες επισκέψεις του υποψήφιου Νομάρχη Γ. Ρόκου, καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης σε χωριά του νομού.

Συγκεκριμένα ο Γ.Ρόκος μίλησε το Σάββατο, 3/8/02 σε λαϊκή συγκέντρωση στο Σταυρό, ενώ την Κυριακή 4/8 και Δευτέρα 5/8 οι εξορμήσεις συνεχίστηκαν από κλιμάκια υποψηφίων του συνδυασμού, με επικεφαλής τον υποψήφιο Νομάρχη Γ.Ρόκο και τους υποψήφιους Μ.Σπυριδάκη και Μ.Λιάκο, στο Πρόχωμα, την Αγ. Παρασκευή, τον Αγ. Αντώνιο και την Περιστερά.

Οι εξορμήσεις συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη με επίσκεψη του υποψήφιου Νομάρχη Γ.Ρόκου και του νυν και υποψήφιου Νομαρχιακού Συμβούλου Μιχάλη Λιάκου, στο Στίβο, το Νικομηδινό και τον Περιστερώνα.

Την Πέμπτη κλιμάκιο του συνδυασμού με τους Μ.Σπυριδάκη και Μ.Λιάκο θα επισκεφθεί το Μεσημέρι και το Σχολάρι, ενώ αντιπροσωπεία του συνδυασμού θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΕΔΥΕΘ με την ευκαιρία της επετείου της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ