Παρασκευή 9 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ «17Ν»
«Ζητούνται πληροφορίες»

Στο όνομα της σύλληψης του Δημ. Κουφοντίνα, η Αστυνομία θέλει όλους τους Ελληνες πληροφοριοδότες της...

Eurokinissi

Στη ραστώνη των αυγουστιάτικων διακοπών φαίνεται ότι εισέρχεται τις τελευταίες ημέρες το σίριαλ «εξάρθρωση της τρομοκρατίας», όχι όμως και η πολύπλευρη πολιτική και ιδεολογική εκμετάλλευσή του. Οι δύο ειδήσεις που ξεχώρισαν χτες ήταν η συνέντευξη του πρέσβη των ΗΠΑ Τόμας Μίλερ, ο οποίος προαναγγέλλει και άλλες προσλήψεις και «εκπλήξεις», αλλά και η προσπάθεια της Αστυνομίας - στο όνομα της αναγκαιότητας της σύλληψης του καταζητούμενου Δημ. Κουφοντίνα (για τον οποίο βέβαια δεν έχουν διαψευστεί όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τις σχέσεις του με τις μυστικές υπηρεσίες) - να ζητά από όλους τους Ελληνες να γίνουν συνεργάτες της και ο καθένας να παρακολουθεί το διπλανό του. Δίνει μάλιστα και συγκεκριμένες «οδηγίες» στους πολίτες που αφορούν το είδος των «ύποπτων κινήσεων», για τις οποίες ζητά «ενημέρωση».

Συγκεκριμένα, ζητάει πληροφορίες για: «Ενοικιάσεις κατοικιών από τις αρχές Ιουλίου του 2002 και κυρίως από μεμονωμένο ενοικιαστή ή για περιπτώσεις που άλλο άτομο ενοικίασε την κατοικία και άλλο διαμένει. Συνεχή διαμονή ατόμου, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σπίτι που ήταν ακατοίκητο ή κατοικούνταν περιστασιακά. Ασυνήθιστες επισκέψεις σε κατοικίες, ατόμων που μεταφέρουν μικροδέματα με τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα είδη. Συγκατοίκηση αγνώστου ατόμου με κάτοικο διαμερίσματος ή μονοκατοικίας, η οποία παρατηρείται από το μήνα Ιούλιο και μετά. Αδικαιολόγητη παρουσία ατόμου σε εξοχικές κατοικίες, αγροικίες και κάθε είδους καταλύματα, όπως καλύβες, σπηλιές και άλλα, ιδιαίτερα δε σε περιοχές που χρησιμοποιούνται από μελισσοκόμους για την τοποθέτηση κυψελών. Μετακίνηση με μέσα μαζικής μεταφοράς και κυρίως με ΤΑΧΙ, ατόμου που παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά ή άλλες ύποπτες ενδείξεις. Ασυνήθιστη ροή παραγγελιών σε καταστήματα φαγητού για κατ' οίκον παράδοση, από τον Ιούλιο και μετά και κυρίως για παραγγελίες που συνδυάζονται με νέες διευθύνσεις για τα δεδομένα του καταστήματος και άλλες ύποπτες ενδείξεις».

Με την ίδια ανακοίνωση, η Αστυνομία επαναλαμβάνει τα στοιχεία του Δημ. Κουφοντίνα: «Εχει ύψος 1,75μ., είναι κανονικής σωματικής διάπλασης και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσε ξυρισμένος. Φέρει εμφανές παλαιό έγκαυμα στο εσωτερικό του δεξιού του βραχίονα, ο οποίος παρουσιάζει ευδιάκριτη δυσκαμψία. Φορά συνήθως μακρυμάνικα ενδύματα. Οδηγεί μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο. Παρουσιαζόταν με στοιχεία Δημήτριος Σωτηρόπουλος, Δημήτριος Λαμπρόπουλος ενδεχομένως δε και με άλλα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το πρόβλημα της στέγης παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις (2017-11-11 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-06-24 00:00:00.0)
Καταθέσεις μαρτύρων με πολλά ευτράπελα (2003-04-15 00:00:00.0)
Σύσκεψη για τον Κουφοντίνα (2002-08-07 00:00:00.0)
Το του Κουφοντίνα τρόπαιον... (2002-08-04 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2002-07-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ