Πέμπτη 29 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλούσιες εκδηλώσεις κορύφωσης

Αύριο Παρασκευή και Σάββατο το κεντρικό Φεστιβάλ της Αρτας, όπου θα μιλήσει το Σάββατο ο Θέμης Γκιώνης. Το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στην Πρέβεζα

Στην Αρτα, θα μιλήσει μεθαύριο Σάββατο, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης, όπου από αύριο ξεκινούν οι διήμερες κεντρικές εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο νομό. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Αρτα, είναι παραδοσιακά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε πρωτεύουσες νομών και αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την πόλη.

Οι εκδηλώσεις του πραγματοποιούνται στην πλατεία Σκουφά και ξεκινούν στις 8 το βράδυ. Αύριο, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μουσική από νεανικά, ερασιτεχνικά συγκροτήματα και λαϊκή συναυλία με τους Γ. Αγάθονα και Μπ. Γκολέ. Μεθαύριο, Σάββατο, πέρα από την ομιλία του Γραμματέα του ΚΣ, θα δώσει μεγάλη συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το Σαββατοκύριακο κορυφώνεται επίσης το Φεστιβάλ και στην Πρέβεζα. Οι εκδηλώσεις του που πραγματοποιούνται στο Κηποθέατρο, θα ξεκινούν επίσης στις 8 το βράδυ και θα περιλαμβάνουν: το Σάββατο, ομιλία από μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και συναυλίες του Λάκη Παπαδόπουλου («Με τα ψηλά ρεβέρ») και ερασιτεχνικών συγκροτημάτων. Την Κυριακή, θα γίνει συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν λαϊκά ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Παράλληλα, πλήθος ακόμα εκδηλώσεων του 28ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Πέμπτη

- Στην κεντρική πλατεία στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Εργασιακές σχέσεις και νέοι μετανάστες».

- Στην πλατεία Αθωνος στη Θεσσαλονίκη, στις 8.30 μ.μ., για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ το 2003 και τις κινητοποιήσεις στην πόλη.

- Στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης (στο ύψος της οδού Μαρτίου), στις 8.30 μ.μ., επίσης για τη Σύνοδο Κορυφής του 2003.

Αύριο, Παρασκευή

- Στον Πειραιά, κεντρική προφεστιβαλική εκδήλωση του Εργατικού Τομέα και του Τομέα Κατάρτισης - Υγείας, στην πλατεία Κοραή, στις 9 μ.μ. Θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στους αγώνες της εργατικής τάξης, με έκθεση φωτογραφίας και μουσική. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Κώστας Τζατζάνης.

- Στην παραλία του Ναυπλίου (πλατεία Φιλελλήνων), στις 9 μ.μ., με θέμα: «Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές, νεολαία και πολιτισμός». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει ροκ συναυλία από το συγκρότημα «Φωνή Βοώντος».

- Κορυφώνεται η φεστιβαλική δραστηριότητα στη Φθιώτιδα, με εκδήλωση στην πλατεία Ησαΐα της Αμφισσας, στις 9 μ.μ.

- Στην Καμάρα Θεσσαλονίκης, στις 8:30 μ.μ., για τις επιπτώσεις της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

- Στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στις 8:30 μ.μ., με θέμα: «Τα δημοκρατικά δικαιώματα στο στόχαστρο».

- Στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, στις 8 μ.μ., για τα ναρκωτικά.

Αύριο ξεκινάει επίσης διήμερο εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, στο Γήπεδο Αναγέννησης της Τούμπας, με θέμα της πρώτης μέρας τη Σύνοδο Κορυφής του 2003 και τη δεύτερη μέρα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις επικείμενες εκλογές. Οι εκδηλώσεις και τις δυο μέρες θα ξεκινούν στις 8:30 μ.μ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα ανοίγει τις πύλες του στον Πειραιά (2009-07-03 00:00:00.0)
Ολοταχώς για τη γιορτή της νεολαίας! (2006-08-26 00:00:00.0)
Σε πορεία κορύφωσης οι εκδηλώσεις (2006-08-25 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ (2002-06-15 00:00:00.0)
Δεκάδες εκδηλώσεις κορύφωσης (2000-09-10 00:00:00.0)
Το πρόγραμμα ανά την Ελλάδα (2000-09-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ