Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 3 του Οκτώβρη

Μαζικοί φορείς των Χανίων διοργανώνουν συλλαλητήριο κατά της πολεμικής τρομοκρατίας των ΗΠΑ

Σύσκεψη για την κατάσταση που διαμορφώνεται με τις τρομοκρατικές απειλές των ΗΠΑ σε βάρος των λαών του Ιράκ, της Μέσης Ανατολής και ολόκληρης της ανθρωπότητας, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, την Τετάρτη 25 του Σεπτέμβρη, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων.

Στη σύσκεψη, που συμμετείχαν πολλοί μαζικοί φορείς της πόλης, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση αντιπολεμικού συλλαλητηρίου την ερχόμενη Πέμπτη, 3 του Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία της αγοράς.

Ακόμα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση και νέας σύσκεψης για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, όπου θα καλεστούν να συμμετέχουν και άλλοι μαζικοί φορείς.

Τη συνδιοργάνωση του συλλαλητηρίου, από κοινού αποφάσισαν: Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, η Επιτροπή κατά των βάσεων και της εξάρτησης, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων, ο Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», η «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία», η «Αριστερή Δημοτική Κίνηση», η Κίνηση «Χανιά των Πολιτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ