Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κοροϊδία χωρίς πλαφόν...

Σε μια άκρως υποκριτική ανακοίνωση προχώρησε χτες ο υπεύθυνος του Τομέα Γεωργίας της ΝΔ Ευγ. Μπασιάκος, αναφορικά με τη χτεσινή απόφαση της κυβέρνησης, να άρει το πλαφόν στρεμματικής απόδοσης στο βαμβάκι.

Ο τομεάρχης της ΝΔ, επιχειρώντας να ενισχύσει το δικομματικό εμπαιγμό των εκλογικών μηνυμάτων, ανακοίνωσε κατά τη συνήθη πρακτική - κοροϊδίας της παράταξής του, πως «η κυβέρνηση αποδεικνύεται αναξιόπιστη στο θέμα του ισχύοντος και επιτρεπόμενου ορίου στρεμματικής απόδοσης βαμβακιού». Εκανε, επίσης, λόγο για κυβερνητικές παλινωδίες και εκ του ασφαλούς ανέφερε πως η κυβέρνηση ψήφισε αυτόν τον κανονισμό για το βαμβάκι. Ομως έχει πει τίποτα μέχρι τώρα η ΝΔ για ανατροπή του υπάρχοντος καταστροφικού κανονισμού για το βαμβάκι σε όφελος των βαμβακοπαραγωγών; Κατήγγειλε ποτέ τις αντιαγροτικές μεθοδεύσεις της ΕΕ σε βάρος των βαμβακοπαραγωγών;

Εκτός αυτών, ο Ευγ. Μπασιάκος οφείλει να διευκρινίσει ειλικρινώς, αν διαφωνεί ή όχι με την άρση του στρεμματικού πλαφόν στο βαμβάκι. Γιατί οι εκπρόσωποι της γαλάζιας διοίκησης της ΣΥΔΑΣΕ και συνεταιριστικά στελέχη της ΝΔ όπως Κοκκινούλης, Τσακίρης και Σία, ωρυόταν προχτές στη σχετική διεπαγγελματική σύσκεψη στο υπουργείο Γεωργίας, για να παραμείνει ως έχει το πλαφόν στρεμματικής απόδοσης στο βαμβάκι. Κι όλα τα υπόλοιπα τα πέρασαν στο ντούκου!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ