Σάββατο 26 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α1
Ντέρμπι στη Φιλαδέλφεια

Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας και στο παιχνίδι μεταξύ του Ιωνικού με τον Φίλιππο, συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών. Στα σημερινά παιχνίδια, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συμπρωτεύουσα, όπου ο ΒΑΟ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο «Βυζαντινός» αντιμετωπίζει τον «Δικέφαλο» και θα προσπαθήσει να τον φτάσει στη βαθμολογία καθώς τους χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί.

Από την άλλη, ο Αθηναϊκός, μετά την ισοπαλία της περασμένης Τετάρτης με τον Αρη Νικαίας, θέλει να σβήσει τις άσχημες μνήμες με μία επιτυχία απέναντι στον ΣΑΚΑ, που πορεύεται αρκετά καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ισόβαθμος του Κολεγίου, Δούκας, φιλοξενείται στην Κατερίνη από τον Αρχέλαο, που θέλει να πάρει τη νίκη για να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Δούκας θα προσπαθήσει να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις, κατακτώντας τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τέλος αύριο, ο Ιωνικός, που μετά το παιχνίδι απέναντι στον Πανελλήνιο αποτέλεσε την τέταρτη ομάδα που εξέδωσε επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία με τους πρωταθλητές, υποδέχεται τον Φίλιππο Βεροίας. Οι Αθηναίοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα, ενώ κάτι παρόμοιο επιζητούν και οι Ημαθιώτες (16.00 ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ