Σάββατο 26 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ
Στο Βύρωνα το ενδιαφέρον

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Αθηναϊκού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 3») ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και σε αυτή την κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, τόσο οι «λόρδοι» όσο και οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς και επιδιώκουν τη βαθμολογική αναρρίχηση. Οι παίκτες του Βασίλη Τζαλακώστα θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην έδρα τους ενώ παρόμοιος είναι και ο στόχος του Απόλλωνα που μετράει δύο ήττες μακριά από την Καλαμαριά.

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής όμως, γίνεται στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (15:00). Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να βρεθούν στις πρώτες θέσεις του πίνακα, εκεί που αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι Περιστεριώτες. Ο Ατρόμητος, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και ακολουθεί η Κέρκυρα με ένα λιγότερο. Σαφώς πιο εύκολο έργο έχουν οι δύο πρωτοπόροι Ολυμπιακός Βόλου και Χαλκηδόνα που αναμετριούνται με Κασσάνδρα εκτός και Πατραϊκό εντός αντίστοιχα (15:00).

Τους πρώτους της βαθμούς θα ψάξει να κατακτήσει η Καβάλα που «κοντράρεται» με το Φωστήρα (15:00). Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλλέξει βαθμούς καθώς μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και όπως φαίνεται το έργο της είναι αρκετά δύσκολο απέναντι στην ομάδα του Ταύρου που είναι στην 4η θέση με 8 βαθμούς.

Στην Καισαριανή, ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται την Καλαμάτα (15:00). Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το νέο ξεκίνημα και να προσθέσουν τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, κάτι που ζητά και η «Μαύρη Θύελλα» που δεν είναι και μακριά βαθμολογικά από τους γηπεδούχους. Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας Αθηνών αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό (15:00). Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα καθώς δεν έχουν απώλειες στην έδρα τους, ενώ από την άλλη, οι Πυργιώτες δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από την Πελοπόννησο. Τέλος, στις Σέρρες, ο τοπικός Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Παναιγιάλειο (15:00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ