Τετάρτη 30 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΚΕ
«Αλληλεγγύη στον αγώνα των λαϊκών δυνάμεων»

Μήνυμα της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, προς τον Πρόεδρο του ΚΚ της Βραζιλίας για τις προεδρικές εκλογές

Επιστολή απέστειλε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, προς τον Ρενάτο Ραμπέλο, Πρόεδρο του ΚΚ Βραζιλίας, για το αποτέλεσμα των προεδρικών και γενικών εκλογών της Βραζιλίας, η οποία έχει ως εξής:

«Εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ θα ήθελα να σας συγχαρώ όπως και όλες τις συμμαχικές λαϊκές και δημοκρατικές δυνάμεις για τη σημαντική νίκη του Λουίς Ιγνάσιο Λούλα ντα Σίλβα στις προεδρικές εκλογές, η οποία θα έχει μια σημαντική επίδραση στη Βραζιλία, όσο και διεθνώς.

Ακόμα, θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα μέλη του ΚΚ Βραζιλίας και της νεολαίας του για τη σημαντική συμβολή του ΚΚ Βραζιλίας στην εκλογική καμπάνια και τη νίκη που επιτεύχθηκε, καθώς και για το σημαντικό αποτέλεσμα του Κόμματός σας. Ευχόμαστε κάθε νέα επιτυχία στους αγώνες σας στις καινούριες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Με αυτή την αφορμή, θα ήθελα να επαναλάβω τη σταθερή αλληλεγγύη μας με τον αγώνα του ΚΚ Βραζιλίας και του λαϊκού κινήματος της χώρας σας για μια νέα, λαϊκή, δημοκρατική και προοδευτική πορεία της Βραζιλίας, ενάντια στην ALCA, τα ιμπεριαλιστικά σχέδια, την επέμβαση και εξάρτηση.

Με τη βεβαιότητα ότι οι στενές σχέσεις, η αλληλεγγύη και συνεργασία των κομμάτων μας στο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και στις πρωτοβουλίες των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων θα βαθύνουν και θα αναπτυχθούν παραπέρα, δεχτείτε, αγαπητέ σύντροφε, τους συντροφικούς μας χαιρετισμούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ