Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δοκιμές ή εξετάσεις;

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ δοκιμάζουν τις ικανότητές τους πέρα από το λαϊκό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας και ενάντια σε κάθε ξένο πολίτη που επισκέπτεται τη χώρα μας.

Χτες τη νύφη πλήρωσε ο Γερμανός Αλμπερτ Βέρνερ από την περιοχή της Στουτγκάρδης, που ήρθε για να πάρει μέρος (μαζί με εκατοντάδες αθλητές από όλο τον κόσμο) στους αγώνες δρόμου «Μαραθώνα - Καλλιμάρμαρο» που είναι αφιερωμένος στο μαραθωνοδρόμο και μάρτυρα της ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη. Το «έγκλημα» του Αλμπερτ Βέρνερ ήταν ότι στην επιστροφή του από την προπόνηση στο Πάρκο Βεΐκου, κρατούσε μια κάμερα και θέλησε να απαθανατίσει ένα ωραίο μικρό σπιτάκι στην οδό Μαδύτου, (στον Περισσό), χαμένο ανάμεσα στις απάνθρωπες πολυκατοικίες. Κατά κακή του τύχη έλαχε να τον συλλάβει το άγρυπνο μάτι της αστυνομικίνας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του ίδιου δρόμου.

Ο Αλμπερτ Βέρνερ που είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, λάτρης της Ελλάδας και της Ιστορίας της παλιάς και νέας, φίλος του ελληνικού λαού και των αγώνων του, έμεινε άφωνος όταν η φρουρός της ελληνικής Αστυνομίας, του έκανε παρατήρηση, γιατί φωτογράφιζε το σπίτι. Ανατρίχιασε (γιατί ξέρει ελληνικά), όταν άκουσε τις φράσεις: «Για έλα εδώ εσύ που φωτογραφίζεις, ποιος ξέρει αν δεν είσαι και εμπρηστής κ.ά.». Τον πήγε μέσα στο Τμήμα και τον άφησαν να φύγει μόνο αφού του πήραν όλα τα στοιχεία του.

Αραγε είναι δοκιμές και εξετάσεις στους Αμερικανούς και ΝΑΤΟικούς ιμπεριαλιστές η συμπεριφορά αυτή, μετά την επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, στην έδρα της CIA ή είναι τα μαθήματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ενόψει της Ολυμπιάδας του 2004;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ