Τρίτη 5 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΩΡΑ»
Συνεχίζει τη μάχη από καλύτερες θέσεις

Η δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» έχει πλέον τη δυνατότητα από καλύτερες θέσεις να δώσει τη μάχη για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής - συντηρητικής πολιτικής που εφαρμόζεται στο δήμο. Διπλασίασε σε ψήφους και ποσοστό τη δύναμή της σε σχέση με τις εκλογές του 1998 και συνολικά εξέλεξε 8 συμβούλους (τρεις δημοτικοί και πέντε διαμερισματικοί) αντί ενός το '98. Ετσι λοιπόν εκτιμάται ότι το αποτέλεσμα των εκλογών για τη δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» είναι θετικό και μαρτυρά τη δυναμική της.

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων σημειώθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και στην οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι του κεντρικού ψηφοδελτίου. Σε πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης, η οργάνωση της δουλιάς της το επόμενο διάστημα, καθώς και πρωτοβουλίες που θα πάρει μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα της πόλης και των δημοτών. Εγινε προσπάθεια να εξεταστούν σε βάθος τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, να εντοπιστούν αδύνατες πλευρές στη δουλιά της παράταξης με σκοπό την καλύτερη παρουσία της στη συνέχεια.

Εκτιμήθηκε ότι επιτεύχθηκε μια πολύ καλή συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της πόλης που αποτελεί σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον. Ομως τονίστηκε από όλους ότι είναι ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη διεύρυνση αυτής της συσπείρωσης και με άλλες δυνάμεις της πόλης.

Ως αρνητική εξέλιξη χαρακτηρίστηκε «η αύξηση των δυνάμεων που είναι υπεύθυνες για την υλοποίηση της συντηρητικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ευθύνονται για την όξυνση των προβλημάτων της πόλης».

Τα στελέχη της παράταξης δεσμεύτηκαν ότι θα τιμήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη του λαού της πόλης, συνεχίζοντας με συνέπεια και αγωνιστικότητα το δρόμο που χάραξε για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού της πόλης, για μια «άλλη πόλη» της δημιουργίας, της αξιοπρέπειας, του πολιτισμού, της δημοκρατικής συμμετοχής των δημοτών.

Και για την υλοποίηση των στόχων που τέθηκαν, αποφάσισαν την ανασυγκρότηση και διεύρυνση της Γραμματείας της παράταξης, τη συγκρότηση δημοτικής ομάδας με τη συμμετοχή όλων των εκλεγμένων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων, την έκδοση ενημερωτικού δελτίου και την απόκτηση στέγης - ενοικίαση γραφείων - για την καλύτερη λειτουργία της αλλά και την καλύτερη επαφή με τους δημότες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ