Κυριακή 10 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Εξοδος κινδύνου

Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος δοκιμάζεται στις Σέρρες

Με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Αναμφισβήτητα το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στις Σέρρες. Εκεί ο νεανικός φέτος Πανσερραϊκός θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Αναφερόμενος στις δυσκολίες του ματς ο τεχνικός των Μακεδόνων, Γ. Γεωργιάδης, τόνισε: «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αλλωστε το γεγονός ότι είναι στην κορυφή λέει πολλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την αρχή να πιέσουμε τον αντίπαλο και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα μας πάνε ακόμη πιο ψηλά».

Από τη μεριά του ο προπονητής του Περιστερίου, Αντώνης Μανίκας, επισημαίνει: «Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα με ιστορία και ασφαλώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη γίναμε πρωταθλητές. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και ακόμη είναι νωρίς για προγνωστικά».

Σπουδαίο ματς θα γίνει και στην Καλαμαριά όπου ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τον φιλόδοξο φέτος Φωστήρα. Ο προπονητής των Σαλονικιών, Ε. Αμορίν, αναφέρει: «Ο αντίπαλός μας έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στην κορυφή».

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Κουρμπανάς είπε για το «φονέα των γιγάντων»: «Η καλαμαριά είναι δυνατή στην έδρα της και από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εμείς χρειαζόμαστε προσοχή και ηρεμία, ώστε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στο Βόλο δοκιμάζεται η Χαλκηδόνα. Ο κόουτς του Ολυμπιακού Β., Νίκος Κουρκούνας, υποστήριξε: «Θέλουμε τη νίκη ώστε να ρεφάρουμε την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Καλαμάτα». Οσον αφορά τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Παράσχο, τονίζει: «Σε κάθε ματς παίζουμε για το "τρίποντο". Το ίδιο θα κάνουμε και στο Βόλο. Ολα ελπίζω να πάνε καλά».

Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει στη Χαλκιδική μεταξύ Κασσάνδρας και Εθνικού Αστέρα. Ο Δανιήλ Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης, ώστε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε». Ο ομόλογός του τεχνικός των Καισαριανιωτών, Β. Γούτης, τόνισε: «Κάθε ματς έχει διαφορετική δυσκολία. Εχουμε "διαβάσει" τον αντίπαλο και νομίζω ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Στον Βύρωνα ο Αθηναϊκός, με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, θα υποδεχτεί τον Πατραϊκό. Ο Βασίλης Τζαλακώστας αλλά και ο ομόλογός του Ανδρέας Μιχαλόπουλος παραδέχτηκαν ότι το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες είναι σημαντικό, αφού έχουν ανάγκη βαθμών.

Τέλος, στο Αίγιο η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με τον Πανηλειακό σε ένα παραδοσιακό πελοποννησιακό ντέρμπι.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ (2009-02-08 00:00:00.0)
Ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων» (2008-11-09 00:00:00.0)
Μέρα των φαβορί (2000-02-27 00:00:00.0)
Δοκιμασία στην επαρχία (1997-11-02 00:00:00.0)
Ντέρμπι με παρελθόν (1996-10-13 00:00:00.0)
Η κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος (1996-04-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ