Σάββατο 9 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004
Ικανοποιητικοί οι ρυθμοί, λένε οι ελεγκτές

Την «Ολυμπιακή μορφή» μιας πνιγμένης από τις πλημμύρες Αθήνας, διαπίστωσε ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ντ. Οσβαλντ, κατά την τριήμερη παραμονή του στην πόλη! Μάλιστα, με αυτή τη διαπίστωση, ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ συμπλήρωσε πως είναι θετικά εντυπωσιασμένος από την πορεία της προετοιμασίας. Και ενώ οι περιοχές της Αθήνας, κοντά στον Κηφισό (εκεί, δηλαδή, όπου έχει σχεδιαστεί να κατασκευαστεί ένα τμήμα του Ολυμπιακού Δακτυλίου), μετατρέπονται, όταν βρέχει, σε ένα απέραντο κωπηλατοδρόμιο, ο Ντ. Οσβαλντ και η Γ. Αγγελοπούλου είπαν ότι τα έργα και ιδιαίτερα τα οδικά κυλούν σε ικανοποιητικούς ρυθμούς...

Ο Ελβετός «αθάνατος» δεν παρέλειψε να μοιράσει πολλά συγχαρητήρια σε κυβέρνηση και «Αθήνα 2004». Είπε ότι η ανάπλαση του Φαληρικού όρμου θα ξεπεράσει ακόμα και την ανάπλαση της Βαρκελώνης, ενώ πρόσθεσε ότι οι κρίσιμοι τομείς της προετοιμασίας που παρουσιάζουν εκκρεμότητες είναι: Η εγκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου του μπάσκετ στο Ελληνικό, το θέμα των έργων στο ΟΑΚΑ, η κατασκευή του Τραμ. Το γενικό συμπέρασμα, πάντως, του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής ήταν εξαιρετικά θετικό και ο ίδιος δήλωσε περισσότερο σίγουρος από ό,τι ήταν στο παρελθόν. Σημείωσε, τέλος, ότι τα χρονοδιαγράμματα θα είναι πιεστικά έως το τέλος της προετοιμασίας.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της «Αθήνα 2004», Γ. Αγγελοπούλου, επανέλαβε τις συνήθεις αιχμές της προς κάθε κατεύθυνση, κάνοντας λόγο για την ανάγκη να λειτουργήσουν όλα «πάνω από προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες, σκοπιμότητες και νοοτροπίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ