Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΝΙΑ
«Βροχή» από σοβάδες σε δημοτικό σχολείο

ΧΑΝΙΑ.--

Με βροχή από σοβάδες ήρθαν αντιμέτωποι οι μικροί μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Κυδωνίας στο Γαλατά Χανίων, κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το συμβάν σημειώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, όταν τέσσερα πέντε τετραγωνικά μέτρα σοβά κατέρρευσαν από την οροφή του σχολείου δίπλα σχεδόν στα παιδιά, που, πιστεύοντας ότι έγινε σεισμός, μπήκαν κάτω από τα θρανία τους, με αποτέλεσμα να μη σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Γονείς και καθηγητές που ανησυχούν ιδιαίτερα ενημέρωσαν αμέσως το Δήμο και τις εκπαιδευτικές αρχές. «Μας προβληματίζει το γεγονός ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ένα σχολείο μόλις έξι ετών. Μάλλον πρόκειται για κακοτεχνίες. Ως γονείς θα απευθυνθούμε τόσο στη Νομαρχία, όσο και στο Δήμο και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Στέλιος Κοκοτσάκης.

Μηχανικοί του Δήμου και της Νομαρχίας που έλεγξαν το κτίριο, που παραδόθηκε το 1996, αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν επιδιορθωτικές εργασίες σε όλες τις οροφές των αιθουσών του πρώτου ορόφου, προκειμένου να μην επαναληφθεί αντίστοιχο γεγονός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ