Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
«Καταλήψεις» πεζοδρομίων

Πληθαίνουν μετά τις δημοτικές εκλογές οι καταγγελίες καταλήψεων πεζοδρομίων στον ευρύτερο χώρο της πλατείας Ιπποδαμείας στον Πειραιά. Διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση, πολίτες έχουν επισκεφθεί και τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πειραιάς - Αναγέννηση» Κώστα Τζατζάνη, ο οποίος ζητά από το δήμαρχο Χρήστο Αγραπίδη τη διενέργεια σχετικής αυτοψίας. Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι το φαινόμενο σχετίζεται με πελατειακές σχέσεις.

«Εμείς περιμένουμε μία κατάσταση των παραβάσεων που θα διαπιστωθούν και πού μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με την πορεία των ενεργειών της υπηρεσίας και πλήρη εύκολη πρόσβαση στους σχετικούς φακέλους», δηλώνει ο Κώστας Τζατζάνης για να προσθέσει:

«Εάν μας είχε εμπιστευτεί ο πειραϊκός λαός τη Δημοτική Αρχή, θα θεωρούσαμε στοιχειώδη υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε θετικά. Επιπλέον, θα αναφέραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις ενέργειες που θα κάναμε για να σταματήσουν οι καταλήψεις και τον τελικό απολογισμό όταν θα γινόταν αυτό. Σε καμία περίπτωση δε θα εισηγούμαστε "νομιμοποίηση" των καταλήψεων. Τα παραπάνω κατά τη γνώμη μας αποτελούν μοναδικά αντιπελατειακά μέτρα αντιστροφής μιας καταστροφικής πορείας που τείνει να καταντήσει την πόλη μας και αδιάβατη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ