Τρίτη 19 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
«Γλυκιά» ήττα

«Γλυκιά» ήταν η ήττα του Φίλιππου Βεροίας στην Ελβετία. Η ελληνική ομάδα, μπορεί να έχασε από τη Σουχρ με 36-30, όμως, χάρη στη νίκη της με 29-22 στο πρώτο ματς, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντς Καπ. Αντίθετα, στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Πανελλήνιος δεν τα κατάφερε και γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλό του, αυτή τη φορά από τη Φότεξ με 19-13.

Οσο για τους έτερους εκπροσώπους μας στις διοργανώσεις της «Γηραιάς Ηπείρου», τόσο ο Δούκας, όσο και ο Ιωνικός δεν μπόρεσαν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Ο πρώτος έχασε από τη Σάντεφιορντ στη Νορβηγία με 31-29 για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, ενώ ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ηττήθηκε στον επαναληπτικό αγώνα της τρίτης φάσης στο Κύπελλο Κυπελλούχων, στο Πρίλεπ της ΠΓΔΜ από την ομώνυμη ομάδα με 26-24.

  • Πρεμιέρα αύριο της Εθνικής ομάδας γυναικών στην α` προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στις 16.30, στην πόλη Γκάμπροβο της Βουλγαρίας, θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο εθνικό συγκρότημα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ