Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

«ΤΟΜΕΣ» ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ: «Αν το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές, πρέπει να βάλει στο επίκεντρο της πολιτικής του τον πολίτη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, προχωρώντας σε εκείνες τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που τόσα χρόνια επαγγέλλεται. Μοιάζει, όμως, να έχει οριστικά εγκαταλείψει, υποκύπτοντας στο φόβο του πολιτικού κόστους και στα κατεστημένα συμφέροντα» (Από το άρθρο των «ΝΕΩΝ»).

Ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ: «Το ΠΑΣΟΚ ας πάψει να κρύβεται πίσω από την πλάτη του Κώστα Σημίτη! Αυτά «είπε» η δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS. Ο κ. Σημίτης, εύλογα, προσπαθεί να σηκώνει το μεγάλο βάρος της αντιμετώπισης πολιτικών θεμάτων μείζονος σημασίας. Παρεμβαίνει δεξιά και αριστερά, σπεύδοντας να καλύψει κενά της διακυβέρνησης» (Από το άρθρο της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ»).

Η ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: «Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να λησμονούν και κάτι άλλο, ίσως ακόμη κρισιμότερο: ότι, ακόμη και αν πιστεύουν ειλικρινά πως η δική τους διαχειριστική επάρκεια είναι μεγαλύτερη από εκείνην της ΝΔ, το όποιο τέτοιο προβάδισμα αντισταθμίζεται πλήρως από το βάρος της φθοράς της μακράς εξουσίας» (Από το άρθρο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»).

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: «Δεν ξέρω τι κατάλαβαν οι Πασόκοι από τη χθεσινή δημοσκόπηση της Metron Analysis, αλλά εγώ προσωπικά κατάλαβα τρία πράγματα: Πρώτον, ότι κακώς χαίρονταν και χοροπηδούσαν τόσο καιρό ότι "κλείνει η ψαλίδα"... Δεύτερον, ότι αν θέλουν να κερδίσουν τις εκλογές, πρέπει να ξυπνήσουν πολύ νωρίς και να βιαστούν. Δε φτάνει ούτε η τρομοκρατία ούτε το Κυπριακό ούτε η Κοπεγχάγη... Τρίτον, ότι δεν αρκεί πια να κρύβονται πίσω από τον Σημίτη... Η ΝΔ πανηγυρίζει επειδή παγιώνεται το προβάδισμά της. Εχει απόλυτο δίκιο. Επτά μονάδες δεν είναι μικρή υπόθεση. Με μία διαφορά: ότι στην πολιτική δεν υπάρχει παγιωμένο προβάδισμα» (Γ. Πρετεντέρης - «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ