Τρίτη 28 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΗΜΝΟΣ
Μπαλάκι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ

Μπαλάκι ανάμεσα στο Κέντρο Υγείας Λήμνου και στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο νησί έχουν γίνει οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος λόγω των ανεπαρκειών και στις δύο υγειονομικές μονάδες αλλά και κάποιων αυθαίρετων επιλογών του νοσοκομείου.

Το πρόβλημα έχει προκύψει μετά την απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ να δοθούν τα νέου τύπου συνταγολόγια του Ιδρύματος στους αγροτικούς γιατρούς και τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Λήμνου για να συνταγογραφούν και στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ. Η διοίκηση του νοσοκομείου, όπως καταγγέλλει το σωματείο Οικοδόμων Λήμνου, αρνείται να δώσει εντολή στους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και στους αγροτικούς γιατρούς να συνταγογραφούν, με αποτέλεσμα να τους στέλνουν στο υποκατάστημα του ΙΚΑ που απέχει ένα χιλιόμετρο. Εκεί όμως τους περιμένει άλλη ουρά καθώς υπάρχει ένας μόνο ελεγκτής γιατρός που έχει να εξυπηρετήσει 50-60 ασθενείς.

Παρ' όλα αυτά, όπως υπογραμμίζει το σωματείο, η διοίκηση του νοσοκομείου με τις ευλογίες της κυβέρνησης ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια στο νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ