Σάββατο 1 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Επιχειρούν αποπροσανατολισμό

Η πρόθεση της κυβέρνησης να αναθέσει σε ιδιώτες την κατασκευή τριών μονάδων της ΔΕΗ μέχρι το 2007 στους ιδιώτες, δίνοντάς τους σκανδαλώδη κίνητρα ώστε να εξασφαλίσουν δισεκατομμύρια κέρδη επιβεβαιώθηκε, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συνεργασία» (ΑΣ), στη συνάντηση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Οπως καταγγέλλει συγκεκριμένα, στη συνάντηση ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλος για να δικαιολογήσει τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης, προσπάθησε με ψευδή επιχειρήματα να πείσει την αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ ότι έδωσε άδεια στη ΔΕΗ να κατασκευάσει μονάδα στο Λαύριο όταν με παρεμβάσεις του εδώ και τόσο καιρό έχει αναβάλει αυτή τη διαδικασία. «Αυτό είναι το ήθος αυτής της κυβέρνησης και οι μέθοδοί της για την εφαρμογή των αντεργατικών, αντιλαϊκών επιλογών της» που όπως σημειώνει, οι καταναλωτές θα πληρώσουν με αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ με τη μείωση των θέσεων εργασίας και κλείσιμο μονάδων.

Καταλήγοντας η «Αγωνιστική Συνεργασία» καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και να βάλουν φραγμό τώρα στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ