Σάββατο 1 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων οι ΕΒΕ

«Παρόν» στο νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων που ετοιμάζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι (ΕΒΕ) Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, δηλώνει και ο Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας. Με αφετηρία την 17 Μάρτη που έχει καθοριστεί ως η μέρα διαμαρτυρίας των Επαγγελματοβιοτεχνών, Εμπόρων και Συνταξιούχων της Β/Δ Ελλάδας. Η απόφαση του Συλλόγου να μετάσχει στην οργάνωση του νέου κύκλου κινητοποιήσεων - τις οποίες οργανώνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων από κοινού με τις Ομοσπονδίες των ΕΒΕ της περιοχής - πάρθηκε στη γενική συνέλευση που ασχολήθηκε και με τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο διάστημα.

Στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, αποφασίστηκε:

  • Να γίνει σύσκεψη του Επιμελητηρίου και όλων των Συλλόγων ΕΒΕ του νομού, για την καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων στη Θεσπρωτία.
  • Να βγει από τη σύσκεψη αυτή συντονιστική επιτροπή που με ευθύνη της θα προχωρήσει στην άμεση προβολή του πλαισίου των θέσεών τους με αντίστοιχη έκδοση ενημερωτικού υλικού.
  • Να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς με στόχο την ενημέρωσή τους και τη συμπαράστασή τους ή τη συμμετοχή τους.
  • Να αξιοποιηθούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (πρόγραμμα ενημερωτικών συζητήσεων, δελτίων τύπου, κλπ).

Στις 17 Μάρτη που έχει καθοριστεί ως η μέρα διαμαρτυρίας των Επαγγελματοβιοτεχνών, Εμπόρων και Συνταξιούχων της Β/Δ Ελλάδας θα γίνει συγκέντρωση το πρωί και συμβολική κατάληψη της Εφορίας. Τέλος, η ΓΣ αποφάσισε να κληθούν τα Διοικητικά Συμβούλια των τριτοβάθμιων οργανώσεων, ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες για την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Κινητοποίησης τέλη Μάρτη με παραπέρα κλιμάκωσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ