Τετάρτη 12 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ
Συνέλευση σήμερα

Την ετήσια απολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού, σήμερα, Τετάρτη 12 Μάρτη, στις 11 το πρωί, στα γραφεία του συνδικάτου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σύσκεψη είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση του συνδικάτου καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν στη συνέλευση, καθώς «οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Η εργοδοσία κάτω από την πλήρη ανοχή της πολιτείας και την ανυπαρξία ελέγχου έχει επιβάλει δικούς της νόμους». Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι συλλογικές συμβάσεις που κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες των παλαιότερων πρωτοπόρων εργαζομένων του κλάδου έχουν ουσιαστικά καταργηθεί. Η ακρίβεια, η ανεργία, οι τρομοκρατικές απολύσεις και τα εκβιαστικά διλήμματα είναι στην καθημερινή διάταξη. Οι συμβιβασμένες ηγεσίες στα δευτεροβάθμια όργανα και στη ΓΣΕΕ συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους».

«Εμείς οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά, τουριστικά επαγγέλματα - καταλήγει - πρέπει και μπορούμε να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση "δική μας ζωή και των παιδιών μας" επιτέλους στα χέρια μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ