Πέμπτη 29 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό

Την αγανάκτησή τους για την έλλειψη επαρκούς προσωπικού που δεν επιτρέπει την κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού, εκφράζουν οι εργαζόμενοι στις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή τους που απευθύνεται στο επιβατικό κοινό. Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες ζητούν τη συμπαράσταση του κοινού για μια μαζική διαμαρτυρία προς τους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, όπως ΑΣΕΠ, που από τις 4/2/03 δεν έχει στείλει ακόμα την προκήρυξη για το διαγωνισμό πρόσληψης οδηγών στον ΟΑΣΘ.

Η Ενωση Εργατοϋπαλλήλων ΑΣΘ καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι έχουν κάνει όλες τις δυνατές υποχωρήσεις, έχουν δεχτεί να μειωθούν οι άδειες του Α' εξαμήνου, κατήργησαν στην πράξη το 8ωρο, κατήργησαν σχεδόν τις αναμονές και η υπηρεσία προχωρεί τώρα ουσιαστικά στην κατάργηση του πενθήμερου. Υπάρχουν εργαζόμενοι που δουλεύουν 30 μέρες συνέχεια.

Η υπερεργασία και το καθημερινό «στρεσάρισμα» του οδηγού, καταγγέλλει η ΕΕΑΣΘ, είναι, εκτός των άλλων, και επικίνδυνη για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού. Καταγγέλλει επίσης τον εφησυχασμό της διοίκησης του ΟΑΣΘ και ζητά την άμεση πρόσληψη 180 οδηγών που χρειάζονται σήμερα για να ανταποκριθεί ο Οργανισμός στις απαιτήσεις της σωστής εξυπηρέτησης της συγκοινωνίας στην πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ