Κυριακή 8 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΟΔΟΣ 19 - 22 ΙΟΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το πρόγραμμα της λαϊκής αντισυνόδου

Πολύμορφες δραστηριότητες θα εξελίσσονται σε όλο το μήκος της παραλιακής λεωφόρου Νίκης. Πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες θα γίνουν στις 3 εξέδρες που θα λειτουργούν, στο Λιμάνι, στην Πλατεία Αριστοτέλους και τον Λευκό Πύργο. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν 3 διεθνείς συναντήσεις.

Παράλληλα θα λειτουργεί το αντιιμπεριαλιστικό κάμπινγκ νεολαίας της ΚΝΕ και της «Δράσης» στον Αγιο Παύλο, με χιλιάδες νέους από Ελλάδα και Ευρώπη, στη διάρκεια του οποίου θα γίνει η εκδήλωση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) με θέμα τον ευρωστρατό.

Στο πλαίσιο του τριημέρου θα ξεκινήσει η λειτουργία της εικαστικής έκθεσης με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Παρασκευή 20 Ιούνη

Στις 12 το μεσημέρι, αναχώρηση των διαδηλωτών από Θεσσαλονίκη για Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής. Στις 2μμ συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία - διαδήλωση στους δρόμους της πόλης.

Στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ξεκινά η διεθνής συνδικαλιστική συνάντηση που οργανώνουν το ΠΑΜΕ και η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.

Σάββατο 21 Ιούνη

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η διεθνής συνάντηση κομμάτων και κινημάτων στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς για μια Ευρώπη δίχως πολέμους, φτώχεια και καταπίεση».

Στις 5μμ η μεγάλη διαδήλωση - πορεία ενάντια σε ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ.

Στις 8μμ στην πλατεία Αριστοτέλους μεγάλη λαϊκή συναυλία.

Κυριακή 22 Ιούνη

Στις 11πμ συναυλία αλληλεγγύης - μουσική απ' όλο τον κόσμο - με τους λαούς των Κούβας, Παλαιστίνης, Συρίας, Ιράκ, ΛΔ Κορέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ