Τρίτη 10 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 74
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ - ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ
«Χόρτασαν» ... δεσμεύσεις

Μια ακόμα ...δέσμευση πήραν χθες οι Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοΐδη, σχετικά με το πάγιο αίτημά τους να θεσμοθετηθεί η εργασία τους ως επικίνδυνη και ανθυγιεινή.

Στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών με τον Μ. Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Π. Τσερτικίδη, άκουσαν τον υπουργό να δηλώνει ότι για το όλο ζήτημα είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Φλωρίδη και επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για θεσμοθέτηση του αιτήματός τους στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, ο υπουργός είπε πως την άλλη βδομάδα - συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιούνη - που είναι προγραμματισμένη να γίνει η συνάντηση των Ομοσπονδιών με τον Γ. Φλωρίδη, «θα υπάρξει κατάληξη στο αίτημά σας».

Παρά τις απανωτές «δεσμεύσεις», οι Ομοσπονδίες των αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών - με ανακοίνωσή τους - συγκαλούν αύριο κοινή συνεδρίαση των ΔΣ των Ομοσπονδιών, ώστε «να μελετηθεί κάθε εξέλιξη και να ληφθεί ανάλογη απόφαση σχετιζόμενη με την εκδήλωση πανελλαδικής διαμαρτυρίας στη Χαλκιδική, σε περίπτωση που υπάρξει αρνητική κατάληξη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ