Σάββατο 28 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της ΔΟΕ

Με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώθηκαν χτες το βράδυ οι εργασίες της 72ης τακτικής γενικής συνέλευσης της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ). Η ΠΑΣΚ πήρε 238 ψήφους και 5 έδρες στο ΔΣ, η ΔΑΚΕ 186 και 4 έδρες, η ΕΣΑΚ ΔΕΕ 60 και 1 έδρα, οι Παρεμβάσεις - Συσπειρώσεις 44 ψήφους και 1 έδρα και η Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΝ) 31 ψήφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΣΑΚ ΔΕΕ έφτασε πολύ κοντά στην εκλογή δεύτερου εκπροσώπου, πράγμα που δεν έγινε για ελάχιστες ψήφους.

Ανοδο εξάλλου σημείωσε η ΕΣΑΚ ΔΕΕ και σε αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ. Στις αρχαιρεσίες πήραν: 241 η ΠΑΣΚ και 63 αντιπροσώπους, 186 η ΔΑΚΕ και 49 αντιπροσώπους, 60 η ΕΣΑΚ και 16 αντιπροσώπους, 42 οι Παρεμβάσεις - Συσπειρώσεις και 11 αντιπροσώπους, 29 η Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΝ) και 8 αντιπροσώπους.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί ξεκινούν οι εργασίες του συνεδρίου της ΟΛΜΕ από το οποίο θα προκύψει και το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν οικονομικά, εργασιακά και εκπαιδευτικά ζητήματα, θα γίνει η κριτική πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ ενώ ολοκληρώνεται την Τρίτη με τις αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ