Κυριακή 6 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

* Η κάμερα της τηλεόρασης του «902» βρέθηκε κοντά στα σκακιστικά γεγονότα και πρόβαλλε το πνευματικό άθλημα του σκακιού, ζωντανά, κατά τη διάρκεια του «Νεανικού τουρνουά 2003», παρουσία 130 σκακιστών και των γονιών τους, που με υπομονή και ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους αγώνες.

Τα πλάνα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Σκακιστικό Ραντεβού», την Πέμπτη 26 Ιούνη (ώρα 6.45) και θα ξαναμεταδοθεί πάλι μέσα στο καλοκαίρι.

Οι αγώνες έγιναν στο φιλόξενο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών (Γ' Σεπτεμβρίου 56 - 1ος όροφος) και μετά την 3 αγωνιστική είχαν προηγηθεί:

Κατηγορία Νήπια - Γ' Δημοτικού: 1-3. Φράγκου Ελένη, Καφούρος, Καρύδας από 3 β., 4-5. Ανδρώνη Κωνσταντίνα, Μανδάλη Αγγελική από 2,5 β. Κατηγορία Δ' - ΣΤ' Δημοτικού: 1-6. Δημολιάτης, Παπαθανασίου, Τσαλουμάς, Καραουλάνης, Αγγελής και Καζανάκης όλοι με 3 βαθμούς. Κατηγορία Γυμνασίου: 1-2. Παπαργυρίου Αναστασία, Στούμπου Ελένη από 3 β., 3-4. Παπαδόπουλος, Αρτσέτου Ε. από 2,5 βαθμούς.

* Στο τέλος Ιούλη και μέχρι 10 Αυγούστου θα διεξάγεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας το Διεθνές τουρνουά «SPARKASSEN», μεταξύ των ισχυρών του παγκόσμιου σκακιού Κράμνικ, Λέκο, Ανάντ, Μπόλογκαν και Ρουιζιάμποβ. Οι αγώνες είναι διπλών συναντήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ