Τρίτη 8 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΒΣΑ - ΟΕΒΕΑ - ΓΣΕΒΕΕ
Σύσκεψη για το ωράριο

Στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, αύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα

Μια σημαντική σύσκεψη για το ωράριο λειτουργίας συνδιοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 9 Ιούλη, στις 6.30 το απόγευμα, η ΟΒΣΑ, η ΟΕΒΕΑ και η ΓΣΕΒΕΕ, στα γραφεία της Συνομοσπονδίας ΕΒΕ (Καποδιστρίου 24). Στην πρόσκλησή της, με την οποία καλεί τους επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους να συμμετάσχουν μαζικά στη σύσκεψη, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας επισημαίνει ότι θα εξεταστούν τρόποι οργάνωσης της πάλης ώστε να επιβληθεί ένα ωράριο που θα προβλέπει: Κυριακή Αργία. Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο απόγευμα, κλειστά. Εβδομάδα 48 ωρών.

«Η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου - τονίζει η ΟΒΣΑ - είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλους. Θα επηρεάσει την οικογένεια, την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Η απελευθέρωση του ωραρίου σκοπό έχει την επιτάχυνση της συγκέντρωσης του τζίρου στα πολυκαταστήματα εις βάρος των μικρών εμπορικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων».

Με έμφαση η ΟΒΣΑ αναφέρει ότι με την απελευθέρωση «είναι βέβαιο ότι θα επιταχυνθεί το κλείσιμο πολλών μικρών επιχειρήσεων, θα χτυπηθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ