Πέμπτη 17 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Αναδιοργάνωση» των μεγαλοεκδοτών

Με ανακοίνωσή του χθες το ΔΣ του «MEGA» - το οποίο ας σημειωθεί δεν έχει συνεδριάσει - επιχειρεί, μετά τις τελευταίες ανοιχτές κόντρες των μεγαλοεκδοτών, να φανεί «ενωμένο». Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση γεννά ερωτήματα, που έχουν να κάνουν και με την «αναδιοργάνωση» του τηλεοπτικού καναλιού.

Μπορεί, όπως φαίνεται, οι μεγαλοεκδότες να έχουν χαμηλώσει τους τόνους και ο Νίκος Χατζηνικολάου να εμφανίστηκε και πάλι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, εντούτοις τα ερωτήματα παραμένουν, ενώ ανοιχτό παραμένει, ουσιαστικά, το θέμα του «διευθυντηρίου». Είναι ενδεικτικό ότι στη χθεσινή δήλωση του ΔΣ του «MEGA», σημειώνεται, ούτε λίγο - ούτε πολύ, ότι όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την κρίση στο «MEGA» δεν αληθεύουν, αφού χαρακτηρίζονται «ανεύθυνες πληροφορίες». Σύμφωνα με το ΔΣ του «Τηλέτυπου», οι «μόνες υπεύθυνες, επίσημες και οριστικές αποφάσεις για την αναδιοργάνωση του «MEGA» θα ληφθούν και θ' ανακοινωθούν προσεχώς μόνο από το ίδιο το ΔΣ του καναλιού».

Το ΔΣ του «MEGA», ως γνωστόν, επρόκειτο να συνεδριάσει την περασμένη Τρίτη, αλλά η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω, όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται, της ασθένειας του Χρήστου Λαμπράκη. Η συνεδρίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ