Σάββατο 2 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Το πρόγραμμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Ολοκληρώνεται απόψε το διήμερο εκδηλώσεων στη Λευκάδα, με πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο «εργασιακό μέλλον που ετοιμάζουν για τη νεολαία και η δική μας πρόταση», με τη συμμετοχή νέων συνδικαλιστών, ομιλία και συναυλία με το συγκρότημα «Δυτικός Ανεμος».

Επίσης σήμερα, στις 9 μ.μ. στο Καναλάκι Πρέβεζας, στην πλατεία, με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα και έκθεση βιβλίου. Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στους Φούρνους Ικαρίας, στην κεντρική πλατεία, με θέμα την ακρίβεια και την ανεργία και στο Στόμιο Λάρισας στις 9 μ.μ. (παλιό κάμπινγκ) με θέμα «Η αντιιμπεριαλιστική πάλη». Ακόμη, στο Λαύριο, στην Πλατεία Ηρώων, στις 8.30 μμ, εκδήλωση με θέμα: «Η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα της νεολαίας και η απάντηση που πρέπει να δώσει».

Αύριο Κυριακή, εκδήλωση πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κήπο Χίου. Περιλαμβάνει ομιλία του Γ. Πρωτούλη εκ μέρους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και του Αλεξ. Κοτέα από το ΝΣ Χίου της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη και του συγκροτήματος «Θώες - Γ. Λίνας».


Motion Team

Στο μεταξύ, από αύριο μέχρι και τις 17 Αυγούστου στην παραλία Χαραμίδα Λουτρών στη Μυτιλήνη θα ζωντανέψει για τρίτη συνεχή χρονιά το κάμπινγκ της ΚΝΕ με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με συναυλίες, λαϊκά γλέντια, προβολές ταινιών και θέατρο, αγώνες βόλεϊ και σκάκι, πολιτικές συζητήσεις, επισκέψεις σε διάφορες τοποθεσίες της Λέσβου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ