Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΤΛΑΝΤΙΚ»
Τρομοκρατία, απειλές και εκβιασμοί

Τρομοκρατία, απειλές και εκβιασμούς έχει επιστρατεύσει η εργοδοσία στην περιοχή του Πειραιά για να «σπάσει» τους δεσμούς των εμποροϋπαλλήλων με το συνδικάτο τους, για να αποτρέψει τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά που αρχίζουν στις 29 Σεπτέμβρη. Είναι ενδεικτικά τα όσα συνέβησαν χτες το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ του Κερατσινίου που ανήκει στη γνωστή αλυσίδα «ΑΤΛΑΝΤΙΚ».

Ο διευθυντής μαζί με άλλους «δικούς του» επιτέθηκαν εναντίον του Κ. Αργύρη, μέλους της διοίκησης του σωματείου και με προπηλακισμούς και απειλές τον εμπόδισαν να μοιράσει στο κατάστημα ανακοίνωση σχετική με τις εκλογές. Ο συνδικαλιστής αμέσως ειδοποίησε την πρόεδρο του σωματείου Κούλα Κυριακοπούλου και άλλους συνδικαλιστές, οι οποίοι έσπευσαν στο κατάστημα, προκειμένου να σπάσουν το τρομοκρατικό κλίμα. Ανάμεσα στους συνδικαλιστές ήταν και ο γραμματέας του ΕΚ Πειραιά, ενταγμένος στη δύναμη του ΠΑΜΕ, Μιχάλης Νουφαρίτσης.

Οι εμποροϋπάλληλοι του Πειραιά εδώ και χρόνια εμπιστεύονται με την ψήφο τους ολόκληρη τη διοίκηση στις ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις. Η διοίκηση καλεί τον κλάδο να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές για να δώσει στο σωματείο «τη δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να διεκδικεί, να αγωνίζεται και να επιλύει τα προβλήματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ