Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

Κάλεσμα στήριξης των ταξικών δυνάμεων «για να συνεχιστεί η αγωνιστική ανάταση του εργατικού κινήματος της περιοχής μας» απευθύνει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) προς τους εργαζόμενους και τους αντιπροσώπους των σωματείων ενόψει του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, που θα γίνει αύριο.

Πέρασαν τρία χρόνια, σημειώνει η ΔΑΣ, από τότε που οι ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα της περιοχής μας ανέκτησαν την πλειοψηφία στη διοίκηση του εργατικού κέντρου. Τρία χρόνια συνεχούς αγωνιστικής δράσης ενάντια στα προβλήματα και σε αυτούς που τα δημιουργούν, το κεφάλαιο και την κυβέρνηση.

Τρία χρόνια μετά, η ΔΑΣ ζητά ξανά την ψήφο των αντιπροσώπων των εργαζομένων, για να συνεχίσει και να επεκτείνει την αγωνιστική δράση του εργατικού κέντρου. Μια δράση που γίνεται όλο και πιο επιτακτική, καθώς τα επόμενα χρόνια οι εργαζόμενοι θα δεχτούν ισχυρή επίθεση από κυβέρνηση και κεφάλαιο. Γιατί «για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε αυτή την επίθεση, χρειαζόμαστε συνδικαλιστικό κίνημα ισχυρό και αγωνιστικό. Συνδικαλιστές που θα συγκρουστούν με την αντεργατική πολιτική» και όχι συνδικαλιστές υποστηρικτές των αντεργατικών μέτρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ