Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατατέθηκε Επίκαιρη Ερώτηση από το ΚΚΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Ορέστης Κολοζώφ, αναφορικά με τις μυστικές συνομιλίες για τα θέματα του Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα, στην Επίκαιρη Ερώτηση ο βουλευτής του ΚΚΕ σημειώνει:

«Στο φύλλο του Σαββάτου 25 Οκτώβρη 2003 της καθημερινής αγγλόφωνης τουρκικής εφημερίδας "Turkish Daily News", δημοσιεύτηκε στη στήλη της ανασκόπησης του τουρκικού Τύπου, δεύτερη σελίδα της έκδοσης, η παρακάτω δήλωση: "Η Τζουμχουριέτ (CUMHURIET) έγραψε: ... Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ έδωσε το μήνυμα πως συνομιλίες για την Κύπρο θα μπορούσαν να αρχίσουν αμέσως μετά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου το Δεκέμβρη. Στο μεταξύ, στις συνεχιζόμενες μυστικές συνομιλίες στα θέματα του Αιγαίου επίσης κάποια πρόοδος ίσως έχει γίνει".

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός εάν η ελληνική κυβέρνηση πραγματοποιεί μυστικές συνομιλίες για τα θέματα του Αιγαίου και ποια τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά τους;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ