Σάββατο 8 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Ποια δημοτική αστυνομία;

Ανδρεοσόπουλος Βασίλης, δημοσιογράφος. Κατοικώ στον Αϊ - Δημήτρη (Μπραχάμι) και στην οδό Ηλιοπούλου ή Παπαζαχαρίου 8. Στο πεζοδρόμιο επάνω αράζουν φορτηγά, ημιφορτηγά και επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία εφάπτονται στα παράθυρά μας και πνιγόμαστε στο καυσαέριο από τις αναθυμιάσεις και την παρεμπόδιση του αέρα να μπει στο σπίτι μας. Πολλές φορές τηλεφώνησα στη δημοτική αστυνομία, αλλά και επισκέφθηκα τα γραφεία της, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμα και πάνω στους μετρητές νερού σταθμεύουν τα αυτοκίνητα με κίνδυνο να μας κόψουν το νερό αφού δεν μπορούν να μετρήσουν την κατανάλωση. Αλλο πρόβλημα είναι πως, στα 12 χρόνια που κατοικώ εδώ, δε διαπίστωσα οδοκαθαριστή να τους καθαρίζει. Τηλεφώνησα πολλές φορές και παρά τις διαβεβαιώσεις των καρεκλοκένταυρων, δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Για το ΝΑΤΟ

Βασιλική Γκουντέλα. Γεφύρι γίνομαι παιδί μου, μπες από κάτω,/ να μη σε βρουν οι πύραυλοι του ΝΑΤΟ./ Τα όπλα δεν έχουνε μάτια κι αυτιά/ μα έχουν για στόχο ανθρώπινα κορμιά.

Είπανε θα χτυπήσουν αποθήκες με όπλα/ μα βαράνε όπου βρουν, μας αλλάζουν τα φώτα./ Με ένα συγνώμη καθαρίζουν ευθύς/ μα απ' τους νεκρούς δε γυρίζει κανείς.

Τεράστια τα μάτια, με απορία κοιτάνε./ Αλλος ο στόχος κι αλλού βαράνε./ Κρύψου παιδί μου, το θέλω να ζήσεις/ κι όλα όσα δεις να μη λησμονήσεις.

Εσείς τα παιδιά στης ζωής την πορεία/ να πείτε την αλήθεια για την Ιστορία/ Στις σελίδες των βιβλίων η αλήθεια γραπτή/ να λέει αυτό το κακό, να μην ξανασυμβεί.

Τι εκπροσωπούν;

Αθανάσιος Κ. Παπατζίμας, Θεσσαλονίκη. Αλήθεια, εις τι απέβλεπε η απλόχερη, δήθεν «απλόχερη», κίνηση συμμετοχής του κ. Μπίστη στο ψυχορραγών κυβερνητικό σχήμα του σημιτικού ιερατείου; Οταν μάλιστα οι κύριοι Μπίστηδες, Ριχάρδοι, Ανδριανόπουλοι, Δήμου, Ανδρουλάκηδες και λοιποί, ζήτημα να εκπροσωπούν, εκφράζουν κάτι από τον ελληνικό λαό, αποτελούντες, απλώς, την αιχμή του δόρατος του μικρο-ελλαδίτικου φραγκοραγιαδισμού και τυγχάνοντες ευνοϊκής μονομερούς καταυγαστικής άπλετης προβολής από τα μέσα μαζικής - μαζοποιητικής αποβλακώσεως.

Αρκετά, κύριοι καλοθελητές του... «Πασοκιστάν»! Επιδοθείτε, όσο «σας παίρνει» ακόμη, απερίσπαστοι στη με το αζημίωτο νομή της εξουσίας και αφήστε τους αριστερούς να εύρουν νηφαλίως τον γνησίως ριζοσπαστικό δρόμο τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλημμύρες στα παράλια της Λάρισας (2018-02-13 00:00:00.0)
Εν συντομία (2004-03-28 00:00:00.0)
Εν συντομία (2004-03-21 00:00:00.0)
Χάθηκαν ζωές εξαιτίας έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων (2003-02-06 00:00:00.0)
Κι άλλη «εκπυρσοκρότηση» όπλου (2000-02-03 00:00:00.0)
Τόση λάσπη δεν παλεύεται (1997-01-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ