Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Και οι ΕΒΕ πληρώνουν την κυβερνητική πολιτική

Τα έργα που εξήγγειλε το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε την Πάτρα πρόσφατα, συμμετέχοντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είχαν ως μοναδικό σκοπό την εξαπάτηση των εργαζομένων, αλλά και των ΕΒΕ ενόψει την εκλογών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ.

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ και ο Π. Στάμος, μέλος της ΝΕ, καταγγέλθηκε και αποκαλύφθηκε ο αντιλαϊκός χαρακτήρας των εξαγγελιών και των μέτρων που ανακοίνωσε το κυβερνητικό κλιμάκιο. Ο Νίκος Καραθανασόπουλος επισήμανε ότι από τα Β΄ και Γ΄ ΠΕΠ έχουν επωφεληθεί μόνο 110 «μικρομεσαίες» επιχειρήσεις στη Δυτ. Ελλάδα από τις χιλιάδες που υπάρχουν. Από τα έργα υποδομής που έχουν εξαγγείλει θα κερδίσουν μόνο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα τα κατασκευάσουν, ενώ το μόνο που εξυπηρετούν είναι οι ανάγκες του καταμερισμού εργασίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης για διείσδυση στα Βαλκάνια και στον Εύξεινο Πόντο.

Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τους ΕΒΕ να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές για λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ