Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αγωνιστική προϋπάντηση στον υπουργό Γεωργίας!

Σήμερα η αγροτική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας διοργανώνει, σήμερα, στις 11 το πρωί, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιείται δυο μέρες πριν την επίσκεψη του υπουργού Γεωργίας, Γ. Δρυ, στην Καρδίτσα, θα γίνει ενημέρωση για τα νέα αντιαγροτικά μέτρα που φέρνει η νέα αναθεώρηση της ΚΑΠ και θα εκφραστεί η αντίθεση του αγροτικού κόσμου του νομού στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Οι βαμβακοπαραγωγοί και οι καπνοπαραγωγοί θα διαμαρτυρηθούν για το σταδιακό κόψιμο των επιδοτήσεων και θ' απαιτήσουν την κατάργηση των κανονισμών της ΕΕ, που θέτουν περιορισμούς στις καλλιέργειες, ποσοστώσεις στην παραγωγή και πρόστιμα συνυπευθυνότητας. Οι παραγωγοί σταριού, καλαμποκιού, τεύτλων, ντομάτας, φρούτων, κηπευτικών θα διαμαρτυρηθούν για τις εξευτελιστικές τιμές στις οποίες πούλησαν τα προϊόντα τους.

Κι όλοι μαζί οι μικρομεσαίοι αγρότες του νομού θα διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις των εισφορών στον ΟΓΑ και στον ΕΛΓΑ, για την τοκογλυφική πολιτική της ΑΤΕ, για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ΟΤΕ και της ΔΕΗ, για την εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας, για τις εξευτελιστικές αγροτικές συντάξεις.

Η ΕΟΑΣΚ καλεί τους αγρότες να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη σημερινή κινητοποίηση, στέλνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν περνάει η πολιτική των προεκλογικών υποσχέσεων κι ότι ο αγροτικός κόσμος της χώρας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και να εντείνει την πάλη για την επίλυση των πολλών προβλημάτων του και την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής που εφαρμόζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ