Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στην Αθήνα εργατική αντιπροσωπεία από την Παλαιστίνη

Προσκεκλημένη του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Γραφείου της ΠΣΟ και του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στις αρχές Δεκέμβρη θα βρίσκεται στη χώρα μας αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών της Παλαιστίνης.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο Χαϊντάρ Κουάμπχα, γενικός γραμματέας της Συνομοσπονδίας και κατά την τετραήμερη επίσκεψη (1-4 Δεκέμβρη) θα έχει συναντήσεις με σωματεία, συνδικαλιστές, αλλά και επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους.

Συγκεκριμένα: Τη Δευτέρα 1η Δεκέμβρη στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας διοργανώνεται συνάντηση με βετεράνους του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος. Το απόγευμα στις 6 μ.μ. της ίδιας ημέρας θα γίνει σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών στην αίθουσα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών. Την Τρίτη 2 Δεκέμβρη η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ και στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Την Τετάρτη η αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφτεί εργοστάσια, και θα έχει συζητήσεις με τους εργαζόμενους. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στις 5 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Αργά το απόγευμα διοργανώνεται συζήτηση με σωματεία και στελέχη εργατικών συνδικάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ