Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΑΕΑ
Μαζί με τους εργαζόμενους για δωρεάν Υγεία

«Οι αναδιαρθρώσεις στην Υγεία που προωθεί η κυβέρνηση και τα φάρμακα που έχουν γίνει ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα στα χέρια της ιδιοκτησίας οδηγούν στην κατάρρευση του μύθου της δωρεάν Υγείας. Οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ μαζί με τους εργαζόμενους απαιτούν το κράτος να έχει την αποκλειστική ευθύνη να παρέχει ισότιμες υπηρεσίες Υγείας και δωρεάν σε όλους τους συνταξιούχους και εργαζόμενους».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ). Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ έχουν άμεση ανάγκη επιστημονικής περίθαλψης και φαρμάκων. Ετσι, απαιτούν να καταργηθούν οι ιδιωτικές εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες υγιεινής και ασφάλειας και να αναδειχτεί σε όλα τα επίπεδα το δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας. Ακόμη, την εξασφάλιση όλων των υπηρεσιών Υγείας με τον απαραίτητο μηχανισμό και το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό, τόσο στην Αττική, όσο και στις επαρχίες.

«Αγωνιζόμαστε, καταλήγει η ανακοίνωση, μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους όλων των κλάδων για την ανατροπή των αντιλαϊκών νόμων στην Υγεία, στην Πρόνοια, στην Κοινωνική Ασφάλιση. Ολοι οι αγωνιστές ενωμένοι θα παλέψουν με όλα τα μέσα για την εξασφάλιση της αναγκαίας υγειονομικής εξυπηρέτησης και των ανάλογων φαρμάκων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ