Παρασκευή 9 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Τους ιπτάμενους φροντιστές της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή, στις 6 μ.μ., ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συνεστίαση για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ οργανώνουν αύριο Σάββατο, 10 Γενάρη, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη, οι Κομματικές Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ.

-- Επίσης, αύριο Σάββατο, συνεστίαση οργανώνουν και οι Κομματικές Οργανώσεις Εορδαίας του ΚΚΕ. Θα γίνει στο οικογενειακό κέντρο «Αλσος» στην Πτολεμαΐδα.

-- Συνεστίαση για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ οργανώνει και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου, αύριο Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, στο εστιατόριο «Ιτανος», στην πλατεία του Αγ. Νικολάου.

Στην Ημαθία

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ προγραμματίζει συγκεντρώσεις, περιοδείες και εξορμήσεις αύριο Σάββατο και την Κυριακή 11 Γενάρη.

-- Το Σάββατο 10 Γενάρη στις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει περιοδεία στα χωριά Βεργίνα και Παλατίτσια με επικεφαλής τον Γιώργο Καρτσιούνη, μέλος του ΝΓ της ΝΕ Ημαθίας.

-- Την Κυριακή 11 Γενάρη στις 7 μ.μ. η Ιωάννα Σοφρόνωφ. γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο χωριό Πατρίδα.

-- Επίσης την Κυριακή στις 7 μ.μ. προγραμματίζεται ομιλία στο καφενείο «Γρεβενά» στην Αλεξάνδρεια με ομιλητή τον Νίκο Κολιούκο, μέλος του ΝΓ της ΝΕ Ημαθίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ