Σάββατο 10 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Αγριες νύχτες»

Η αληθινή ιστορία του διάσημου σταρ πορνοταινιών Τζον Χολμς και της ανήλικης ερωμένης του, Ντον Σίλερ. Στις δεκαετίες του '60 και του '70 ο Τζον Χολμς είναι ο πιο διάσημος πρωταγωνιστής ταινιών πορνό. Το 1978 ο εθισμός του στην κοκαΐνη δεν του επιτρέπει να βγάζει τα λεφτά που θέλει από τις ταινίες και έτσι αναγκάζεται να στραφεί στη διακίνηση ναρκωτικών και τις κλοπές. Οταν ο Τζον αποφασίζει να κλέψει το ίδιο του το αφεντικό, στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει την απληστία του, εκείνος τον ανακαλύπτει και τον αναγκάζει να του υποδείξει τους συνεργούς του.

Ενδιαφέρουσα ιστορία με καλή σκηνοθεσία και μετρημένο σενάριο. Σεξ - ναρκωτικά και τιμωρία, στοιχεία που ιντριγκάρουν το κοινό και φτιάχνουν μια ταινία γρήγορη και μερικές φορές γοητευτική. Ο Βαν Κίλμερ στέκεται καλά στο ρόλο του και οι «Αγριες νύχτες» γίνονται μια καλή ταινία, με συνηθισμένο περιεχόμενο.

«Wonderland». Κοινωνική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κοξ. Με τους Βαν Κίλμερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Λίζα Κάντρου, Τζος Λούκας, Κάρι Φίσερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ