Παρασκευή 23 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Συνεστίαση πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 23 του Γενάρη η Συντονιστική Επιτροπή Μακεδονίας-Θράκης της ΠΕΕΠΠ και το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Θα γίνει στο οικογενειακό κέντρο «Τσάκναντη».

-- Το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού καλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μεθαύριο Κυριακή 25 του Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης (Μαρίνου Αντύπα και Σ. Βενιζέλου).

-- Το Παράρτημα Πλάκας της ΠΕΑΕΑ κάνει την απολογιστική συνέλευσή της και κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μεθαύριο Κυριακή 25 του Γενάρη στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του, Αγίου Μάρκου 10.

-- Η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) πραγματοποιεί τη χρονιάτικη συνεστίασή της, το μεσημέρι της Κυριακής 25 του Γενάρη, στην ταβέρνα «Μουσική Κιβωτός» (πρώην «Καστέλο», οδός Καυταντζόγλου και Δ. Ράλλη 26 - Κάτω Πατήσια). Προσκλήσεις διατίθενται στα Παραρτήματα της ΠΕΕΠΠ (Σωκράτους 79-81, τηλ.: 210-5230.526 και 210-5230.534).

-- Η εκλογική επιτροπή Αντιστασιακών Ζωγράφου πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 23/1 στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία του τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (Αφών Πιερράκου 31), σύσκεψη, με θέμα τη συμβολή και την ενεργοποίηση των αντιστασιακών της πόλης στον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

-- Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου πραγματοποιεί την Τετάρτη 28/1, στα γραφεία του (Θεμιστοκλέους 48 στο ισόγειο), σύσκεψη για τις εκλογές, όπου θα κοπεί και πίτα.

-- Η ΠΕΣΑΘΕΑ, την Κυριακή 1η του Φλεβάρη και ώρα 12 μ., στο κοσμικό κέντρο «ΚΙΒΩΤΟΣ» (Καυταντζόγλου και Δ. Ράλλη 26, στα Πατήσια), πραγματοποιεί τη συνεστίασή της με καλό φαΐ και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ