Παρασκευή 23 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και... φλουριά ψηφοθηρίας!

Μέσα στον προεκλογικό πανικό τους τα κυβερνητικά στελέχη, όσο πλησιάζει η 7 Μάρτη, σοφίζονται και νέα «κόλπα», προκειμένου να ασκήσουν το προσφιλές τους σπορ της ψηφοθηρίας - σαν να μη φτάνει η σκανδαλώδης εύνοια με την οποία τους μεταχειρίζονται όλα τα κανάλια της δημοσιότητας.

Χτες, λοιπόν, το μεσημέρι καταγράφηκε μία ακόμη παρόμοια «πρωτοτυπία». Η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Β. Παπανδρέου, με πρόσχημα την κοπή της... πρωτοχρονιάτικης πίτας, κάλεσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όλους τους εργαζόμενους στο υπουργείο - συμπεριλαμβανομένων και όσων εργάζονται στους εποπτευόμενους από αυτό οργανισμούς - χορηγώντας τους ασφαλώς και τη σχετική άδεια.

Περιττό, βέβαια, να πούμε ότι η εκδήλωση αυτή μετατράπηκε σε καθαρά προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, με βασικούς ομιλητές την ίδια και τον γενικό γραμματέα Σ. Καμπέλη...

Οι εργαζόμενοι, βέβαια, δεν είναι τόσο κορόιδα για να μην ξέρουν τον ιδιαίτερο σκοπό της τρίωρης αυτής περιποίησης. Ολα αυτά τα χρόνια νιώθουν καλά και την εισοδηματική πολιτική που εφαρμόστηκε στο πετσί τους και τα άλλα μέτρα κατά του φυσικού και πολεοδομημένου περιβάλλοντος που εφάρμοσε η κυβέρνηση και την αδιαφάνεια στα δημόσια έργα που πληρώνουν και αυτοί και όλοι μας. Αλλωστε εδώ και μήνες σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις των μηχανικών του Δημοσίου, στους οποίους η κυβέρνηση αρνείται να υλοποιήσει την Ειδική Συλλογική Συμφωνία που υπέγραψε μαζί τους από το 2002...

Να είναι σίγουροι, λοιπόν, ότι σε λίγες μέρες στην κάλπη θα τους πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα - «φλουρί», για την περίσταση!..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ