Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διαγωνισμός Θεατρικού Εργου

Από το υπουργείο Πολιτισμού προκηρύσσονται οι διαγωνισμοί του Κρατικού Βραβείου Θεατρικού Εργου για το 2004 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής σε έναν από τους παρακάτω διαγωνισμούς εντός προθεσμίας 60 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης. Οπως είναι γνωστό υπάρχουν τρεις κατηγορίες: Για το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Εργου, Κρατικό βραβείο για νέους θεατρικούς συγγραφείς και Κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου.

Τα προς βράβευση έργα δύνανται να ανήκουν σ' όλα τα είδη της δραματικής τέχνης. Τα έργα αυτά πρέπει να μην έχουν εκδοθεί ή ανεβαστεί στο θέατρο ή την τηλεόραση και να μη έχουν μεταδοθεί από το ραδιόφωνο. Μπορεί να είναι και μονόπρακτα.

Τα έργα υποβάλλονται με αίτηση με ψευδώνυμο, σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα στη Διεύθυνση Καλών Τεχνών, Τμήμα Θεάτρου και Χορού (Μπουμπουλίνας 20 - 106 82 Αθήνα). Το πραγματικό ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου του συγγραφέα θα περιέχονται μέσα σε σφραγισμένο φάκελο που θα συνοδεύει την αίτηση. Η τυχόν αναγραφή στην αίτηση ή στα αντίτυπα του έργου του πραγματικού ονόματος και όχι του ψευδώνυμου συνιστά λόγο ακυρότητας της συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις θα δίδονται στα τηλέφωνα: 210-8201736 και 210-8201737.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ