Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ
Αναξιόπιστη η κυβέρνηση

Για αναξιοπιστία καταγγέλλουν την κυβέρνηση οι αυτοκινητιστές ταξί, καθώς ένα χρόνο από την ψήφιση του νόμου για την αντικατάσταση των οχημάτων με κίνητρα, ουδείς αυτοκινητιστής εισέπραξε την προβλεπόμενη επιδότηση.

Οι εκπρόσωποι του κλάδου επισημαίνουν ότι δεν είναι μόνον η ανακολουθία λόγων και έργων της κυβέρνησης, που προκαλεί την εύλογη αναστάτωση των αυτοκινητιστών ταξί. Είναι και η αδιαφορία, που επιδεικνύει η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών στις αλλεπάλληλες προσπάθειες του προεδρείου του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) για συνάντηση.

Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου, αναφέρεται ότι οι αρμόδιοι της κυβέρνησης κωλυσιεργούν και στην αντιμετώπιση και άλλων αιτημάτων του κλάδου και προστίθεται ότι αν δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση από την πλευρά των αρμοδίων, οι αυτοκινητιστές ταξί θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Για αθέτηση υποσχέσεων κατηγόρησαν την κυβέρνηση, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, και οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), ζητώντας παράλληλα αύξηση του ισχύοντος κομίστρου, τουλάχιστον κατά 0,2 ευρώ ανά διανυόμενο χιλιόμετρο, καθώς και μεσοσταθμική αύξηση 8 - 9% στα πρόσθετα τέλη (επικόμιστρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ