Σάββατο 7 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αιτήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Λήγει την Τρίτη 10 Φλεβάρη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όσους αποφοίτους Λυκείου επιθυμούν να πάρουν μέρος στις φετινές εξετάσεις της Γ' Λυκείου, για να αποκτήσουν νέα βεβαίωση πρόσβασης. Η σχετική αίτηση - δήλωση υποβάλλεται στο Ενιαίο Λύκειο που είναι πλησιέστερο στον τόπο κατοικίας των ενδιαφερομένων μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου και την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης που κατέχουν από προηγούμενο έτος. Αν δεν είναι κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης, υποβάλλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Στις ίδιες προθεσμίες, υποβάλλουν το σχετικό έντυπο αίτησης - δήλωσης και όσοι από τους μαθητές των ημερήσιων και νυχτερινών Λυκείων επιθυμούν να εξεταστούν σε ειδικό μάθημα ή να είναι υποψήφιοι για τις σχολές ακαδημιών εμπορικού ναυτικού καθώς και οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ημερήσιων λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.

Σημειώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών που είναι κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης από προηγούμενο έτος και οι οποίοι δεν επιθυμούν να να λάβουν μέρος στις φετινές εξετάσεις αλλά προτίθενται να είναι υποψήφιοι με την κατηγορία του 10% των θέσεων, δεν υποβάλλουν τη σχετική αίτηση - δήλωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ