Σάββατο 7 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών
  • Συνεστίαση, την Κυριακή 8 Φλεβάρη και ώρα 12.00 μ. πραγματοποιούν οι ΠΟΑΟ και ΠΕΑΕΑ, στο κοσμικό κέντρο «Κιβωτός» (πρώην Καστέλλο), στην οδό Καυτατζόγλου και Δ. Ράλλη 26, Πατήσια (τηλ. 210.2236.600). Θα υπάρξει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Η διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ προσκαλεί σε τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 15 Φλεβάρη και ώρα 10.00 το πρωί μέσα στο χώρο του Μουσείου της Εθνικής Αντίστασης Δήμου Ηλιούπολης, οδός Μαρίνου Αντύπα και Σοφ. Βενιζέλου, με θέματα: Απολογισμός δράσης της απερχόμενης διοίκησης, οικονομικός απολογισμός, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παρακαλούνται δε, όσοι από τα μέλη επιθυμούν και θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα και να εκλεγούν, στη νέα Διοικούσα Επιτροπή, στην Εξελεγκτική Επιτροπή και ως αντιπρόσωποι για το συνέδριο της Κεντρικής Διοίκησης, να το δηλώσουν έγγραφα μέχρι την Πέμπτη 12 Φλεβάρη.

  • Την Τετάρτη 11 Φλεβάρη, στις 6.30 το βράδυ, στην αίθουσα του Παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης, Αρτέμιδος 5 στο Γαλάτσι, καλούνται όλοι όσοι θέλουν μια καλύτερη προοπτική για το λαό και τον τόπο και κατάγονται από τη Νάξο και τα άλλα Κυκλαδονήσια, να γίνει ολόπλευρη συζήτηση. Εκεί θα βρίσκεται στέλεχος του ΚΚΕ, που θα κάνει ολιγόλεπτη εισήγηση καθώς και υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στις Κυκλάδες.
  • Τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ Αιτωλικού, Μεσολογγίου, Μακρυνείας και Θέρμου, πραγματοποιούν τη μεγάλη χρονιάτικη εκδήλωση - συνεστίαση την Παρασκευή 13 Φλεβάρη και ώρα 9μμ, στο κέντρο «ΤΣΑΜΗΣ» (τηλ. 26350.22873) στις Παπαδάτες. Η συνεστίαση είναι αφιερωμένη στα 61 χρόνια της θρυλικής ΕΠΟΝ. Θα υπάρξει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με το χορευτικό της Γαβαλούς.
  • Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Μακρυνείας πραγματοποιεί τη χρονιάτικη απολογιστική συνέλευση την Κυριακή 8 Φλεβάρη και ώρα 10.30 πμ, στο Γυμνάσιο της Γαβαλούς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ