Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Συστρατευόμαστε πάλι»!

Πήραμε και δημοσιεύουμε ως έχει το παρακάτω γράμμα:

«Με το γράμμα μου αυτό θα 'θελα να τοποθετηθώ εκ νέου, μετά από χρόνια αποχής και παθητικής εναντίωσης, με το Κόμμα. Τα παρακάτω γραφόμενά μου εκφράζουν εμένα, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες συγγενείς μου, στη μικρομεσαία επιχείρηση εισαγωγών που έχουμε.

Τοποθετημένοι από παλιά ιδεολογικά στο χώρο της Αριστεράς, ξαφνιαστήκαμε με την ανατροπή των σοσιαλιστικών χωρών και μέσα στο κλίμα της απογοήτευσης και σύγχυσης που δημιουργήθηκε, απογοητευμένοι και μεις, εγκαταλείψαμε το χώρο του ΚΚΕ.

Με αφέλεια πιστέψαμε πως ο καπιταλισμός, Αμερικάνοι, ΝΑΤΟ και.. δε συμμαζεύεται, θα 'βαζαν "νερό στο κρασί τους". Η πορεία τους όμως έδειξε ακριβώς το αντίθετο! Ο ιμπεριαλισμός έγινε πιο άγριος, το ΝΑΤΟ, όχι μόνο δε διαλύεται, αλλά επεκτείνεται. Και αυτό γιατί το "σύστημα" μένει χωρίς το αντίπαλο δέος του σοσιαλισμού. Καταργεί τα κεκτημένα, που οι λαοί με αγώνες κατάκτησαν. Επιβάλλεται με τη βία και τη βαρβαρότητα, όπως έκανε πριν ένα χρόνο στη Γιουγκοσλαβία.

Οι ντόπιοι πιστοί υπηρέτες τους, Σημίτης και η ΠΑΣΟΚική του κυβέρνηση, εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων. Αν ξαναεπικρατήσουν σ' αυτές τις εκλογές θα ανατραπούν τα πάντα, ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Η μόνη δύναμη αντίστασης είναι το ΚΚΕ, γι' αυτό συστρατευόμαστε πάλι μαζί, δίνοντάς του 10 ψήφους, τουλάχιστον, από το χώρο μας.

Με τις καλύτερές μας ευχές

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΛΗΣ
Ηράκλειο Αττικής»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ