Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ
Συνεχίζει να προκαλεί τους πολιτικούς αρχηγούς

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Κ. Λαλιώτης, στην καθιερωμένη πλέον ενημέρωση των δημοσιογράφων, προκάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς του ΚΚΕ, του ΔΗΚΚΙ και του ΣΥΝ, να πάρουν θέση για τις οικονομικές εξαγγελίες του Κ. Καραμανλή από το Ζάππειο. Ολες αυτές τις μέρες που παρακολουθούμε τον Κ. Λαλιώτη από το βήμα της Χαρ. Τρικούπη, έχουμε εμπεδώσει όλοι τις «επικοινωνιακές» του ικανότητες. Η «εκσυγχρονιστική» προπαγάνδα, έχει ένα και μοναδικό στόχο: τον εγκλωβισμό του ελληνικού λαού στο «παιχνίδι» του δικομματισμού.

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ διαφέρει απ' αυτή της ΝΔ. Φτάνει στο σημείο να προκαλεί τους αρχηγούς τριών κομμάτων, με φράσεις να «μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους» και ότι «οι ψηφοφόροι τους έχουν μνήμη και κρίση», επανέρχεται στις γνωστές αθλιότητες του παρελθόντος, οι οποίες όμως πλέον δεν πείθουν. Δυστυχώς, για τον κ. Λαλιώτη, όσο και αν προσπαθεί, όσο και αν «ιδρώνει», όση προβολή και αν έχει από τα ΜΜΕ, δεν μπορεί να ανατρέψει το αυτονόητο, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι εκπρόσωποι του δικομματισμού είναι προσκολλημένοι στο «άρμα» της ΕΕ και έτοιμοι να εφαρμόσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική όταν έρθουν στην εξουσία.

Κατά τα αλλά ο Κ. Λαλιώτης, ανέλυσε για ακόμη μια φορά, τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης εκλογικής αναμέτρησης, υποστηρίζοντας ότι απ' αυτές τις εκλογές ο ελληνικός λαός καλείται να συγκινεί και να αξιολογήσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.

Επιπλέον, ο Κ. Λαλιώτης, υποστήριξε ότι χρεοκόπησαν οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης της ΝΔ, όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι έκαναν παραγωγή, και διακινούσαν φήμες και ψευδείς πληροφορίες παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο, σχετικά με τις δημοσκοπήσεις. Συγχρόνως, μοίρασε, στους εκπροσώπους του Τύπου, έγγραφες διαψεύσεις των εταιριών δημοσκοπήσεων.

Εξάλλου, χτες ο Κ. Σημίτης, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Κλαυθμώνος, και μέσω...«Ιντερνετ», απάντησε σε «στημένες» ερωτήσεις, με συγκεκριμένο περιεχόμενο, κατάλληλα διατυπωμένες, ώστε να αναδείξουν το πολιτικό... περιεχόμενο των θέσεων του ΠΑΣΟΚ. Η χτεσινή πρωτότυπη συνέντευξη του πρωθυπουργού, φανέρωσε τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία... Φανέρωσε πως μπορεί και αυτή να συστρατευτεί και να γίνει αντικείμενο της νέας προεκλογικής απάτης που προσπαθεί να στήσει το «επικοινωνιακό» επιτελείο του ΠΑΣΟΚ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ